Followers

Monday, 7 November 2016

RINDU

Assalamualaikum ..
hello3 .. wahhh lama gilaa lahh tak hapdetttt blog ni ! rinduuuu pulakkkk nak hapdet . ekekke ..
sekarang dah 8/11/2016 ...
7 bulan tak hapdet blog ..
7 bulan jugak aidil di negara org .
sekejap dah 7 bulan ..
lepas tu .. tuptup dah tahun depan .. 2017 ..

tahun depan bulan 5 kata nya dia balik kejap .. Ya Allah .. tak sabar rasanya nk tunggu dia balik ..
semoga urusan dia dipermudahkan ..

kejap rasanya dah hujung tahun .. tahun depan umur dah meningkat .. tapii simpanan apa takbuat lagi . aiyoooo ... gi mana ni sihhhh .. aku ni dah lah boros .. tp skrg kurang sikit da kut . kuikuikui ..

so korang apa khabar ? sihat ke .. rinduuuuu takk hahaha .. tah lahh .. sapa laa nak baca blog guaaa nii .. aku update pun saja2 .. tahu mmg takde org jenguk pun .. tp saja nk share dgn si chibi ni ... luang masa lapang .. bosan2 kann ..

okaylah . nanti sembang2 lagi ..

nak layan perasaan sat .
sbb tgh rindu ..

Sunday, 1 May 2016

2 MAY 2016

2 MAY 2016 hari ini ... tarikh dimana gagak akan pergi jauh dari aku ...
30 APRIL2016  kitorang last jumpa , berat hati nak tgk dia pergi .. tapi demi kerja dan masa depan dia jugak .. aku pun takboleh nak halang ... gagak pergi ke Australia lebih kurang 2 atau 3 tahun .. taktahu lahh .. tp bagi aku lama :( mcm 3juta tahun ... hihi ..memang aku suka overacting .. sebab aku tak suka perpisahan .. waaaa :( jarak jauhh yg sangat2 jauhh .. kalau setakat kt KL ke takpe lahh kann .. aku ok jee .. walaupun susah jumpa .. tapi , Australia jauh kut .. hmmm .. takpe2 .. doakan terbaik untuk dia .. semoga dia selamat sampai ..semoga Allah permudahkan segala urusan dia .. dan aku sentiasa doa utk kau gagak .. kalau laa kau tahu apa dalam isi hati aku ni .. hmm .. perkataan yang takpernah aku ungkap pada dia .. sampai terbawak dalam mimpi .. dalam mimpi punn okay lahh .. haha .. hanya Allah mengetahui ..

memang , memang aku sangat sedih .. sangat sedih ... tapi takkan nak pi menangihh meraungg kat dia kan hahahaa .. tak gunaa dan memalukan .. bila aku sedihh .. mestilah kita nangis kann .. sape pun camtuu . maalah nyaaa . aku punya sedih nii .. over actinggg .. sakit dia sampaii dalam .. berat aku nak tanggung .. aku istighfar .. aku tak boleh mcm ni .. aku kau kita ada Allah .. semoga kita tak lupa pada Allah .. cinta Pencipta Cinta , Barulah cinta peminjam cinta .. sekarang ,, jgn pikiaq sgt soal cinta ka jodoh kaa .. skrg pikiaqq mcm mana nak kumpui duit .. klau cinta ada .. kewangan takdak mcm mana ? duit bukan segala galanya , tp segala galanya memerlukan duit ..

Dan aku akan berusaha utk mengumpul duit utk masa depan .. jangan lupa doa , usaha , ikhtiar , tawakal ..

sekian,
Ciklia

Tuesday, 16 February 2016

17/2/2016

Assalamualaikum ... korangggg .. alhamdulillah.. syukur kepada Allah .. Allah beri kita nafas untuk bernyawa pada 2016 ! alhamdulillah .. dan lia pun lama tak hapdettt chibii nii .. sbb bz tak sempat nak buka .. sian kene tinggal lamaaaa .

ok korang , pernah dengar tak JANNALAWWA ? haaa .. lia senanyaa dah pakaii lamaaaaa dah .. lia juga salah satu Agen sah jannalawwa !kalau nk tahu lebih lanjut ttg produk Pati ibu putih by Jannalawwa nii  korang boleh follow instagram @whiteliatrading dan personal ig lia @ciklilia .. nak bersembang pasal jamu ke .. kecantikkan dalaman .. masalah2 yg org perempuan selalu alami .. boleh whatsapp lia di  -0134982549 -


ohye , lia ade nak share beberapa video  produk jannalawwa yg lia uploud di utube !